Termeni si Conditii - Contract

A. Termeni si Conditii
B. Contract de achizitie

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.website-test.ro implica citirea cu atentie si acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor si a Contractului de achizitie detaliate mai jos.

Site-ul web disponibil la "www.website-test.ro" ( denumit in continuare "Site-ul" ) este detinut, administrat si oferit de SC FCR Media On Line SRL ( denumita in continuare FCR Media ) cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3066/2013, CUI RO31338932, capital social 8000 RON, tel: 021 20 20 900, Director General Mihai Cristea, e-mail office@website-test.ro si / sau mihai.cristea@paginiaurii.ro.
Continutul Website-Test.ro

Site-ul permite si ofera oricarei persoane fizice sau juridice (denumit in continuare "Clienti") dreptul de a solicita, plati si obtine un raport de analiza / audit a oricui website, inclusiv prin comparatie cu alte maxim 3 website-uri, in numar nelimitat. Pentru fiecare raport solicitat persoana fizica sau juridica trebuie sa achite un pret, acelasi pret fiind tarifat indiferent de numarul de rapoarte solicitate. Orice utilizare a site-ului implica acceptarea deplina si in intregime de catre Client a prezentilor Termeni si Conditii si a Contractului de achizitie. FCR Media isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o prealabila notificare.

Continutul si informatiile cuprinde in raportul de analiza / audit al unui website au doar caracter pur informativ. Fiecare persoana juridica sau fizica ce achita si obtine un raport de analiza a unui website este direct raspunzatoare de actiunle sale ulterioare in ceea ce priveste utilizarea raportului de analiza a unui website primit. Site-ul www.website-test.ro utilizeaza servicii software, crawl si surse de informare interne si externe, fiind in relatii contractuale cu diferite entitati juridice din spatiul UE si nu numai. Sursele de informare pe baza carora se genereaza raportul de analiza a unui website sunt prezentate public pe parcursul raportului de analiza. Informatiile despre elementele constructive, arhitectura, structura si prezenta un website pe marile motoare de cautare, retele sociale si sisteme de navigatie sunt generate si livrate doar persoanelor juridice sau fizice care isi declina identitatea reala si achita o suma mentionata in capitolele urmatoare.
Definitii

Client: orice persoana ( fizica sau juridica ) ce isi declina identitatea reala prin completarea formularelor de pe Site, solicita si plateste un pret pentru obtinerea unui raport al analizei unui website;

Site : desemneaza site-ul www.website-test.ro ;

Pret : tariful perceput de FCR Media pentru generarea si transmiterea catre Client, doar prin e-mail , a unui raport de analiza a unui website ; Tariful / pretul este echivalentul in lei a 5 euro + TVA pentru fiecare raport de analiza / audit a unui website;

Plata : confirmarea platii Clientului din partea Operatorilor de Plata sau confirmarea platii efectuate prin transfer bancar.

Raport : analiza unui / oricarui website este disponibila si trimisa clientului numai prin e-mail si numai in format PDF.
Politica de returnare

Clientul accepta pe deplin ca odata serviciul prestat, respectiv transmiterea catre adresa de e-mail mentionata in comanda a raportului de analiza a unui website in format PDF a fost efectuata, nu se acorda refund.
Obligatiile Clientului de introducere / completare a datelor

Pentru a putea cumpara un raport de analiza a unui website de pe www.website-test.ro , trebuie sa accesati sectiunea ,,Pret si Plati " , sa introduceti / completati datele Dumneavoastra in functie de modalitatea de plata preferata si sa urmatii pasii mentionati in sectiunea selectata. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.
Pret si modalitati de plata

Pretul generarii si livrarii raportului de analiza a unui website reprezinta contravaloarea in lei a 5(cinci) euro + TVA.
Odata cu lansarea comenzii si efectuarea platii, clientul accepta Termenii si Conditiile prezente, incluziv toate conditiile contractuale definite in Contractul de achizitie,valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract commercial valabil incheiat.
Plata raportului de analiza a unui website se efectueaza cu credit/debit card, prin SMS sau prin transfer bancar. In cazul platii prin transfer bancar, dupa completarea datelor de contact se va trimite catre solicitant o Nota de Comanda / Factura Proforma pe adresa de e-mail cu care acesta s-a inregistrat.

Livrarea serviciului

FCR Media se obliga sa transmita raportul analizei unui website Clientului in maxim 24 de ore lucratoare de la confirmarea platii de catre operatorii de plata sau de catre institutiile bancare.

Transmiterea raportului analiza a unui website se efectueaza doar prin e-mail si doar in zilele lucratoare, intre orele 09:00 si 16:00
Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.website-test.ro , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. FCR Media On Line S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.website-test.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail mihai.cristea@paginiaurii.ro
Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2000, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare (art.12);
Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date;
Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;
Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost inculcate;
Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25);

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice FCR Media On Line SRL, societate comerciala inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3066/2013, Cod de Inregistrare Fiscala RO31338932, Capital Social Subscris si Varsat: 8.000 Lei, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F, scara 1, etaj 2, sector 6, inscrisa la ANSPDCP sub nr. 29257/ 09.08.2013, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date pentru informarea publicului despre produsele/serviciile FCR Media On Line S.R.L. sau ale partenerilor si clientilor FCR Media On Line S.R.L. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a efectua plata sau / si pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate. Refuzul dumneavoastra determina neinregistrarea la plata si implicit netrimiterea raportului de analiza a unui website, cat si neparticiparea la actiunile promotionale organizate de FCR Media On Line S.R.L. si/sau partenerii si clientii nostri. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partenerilor FCR Media On Line S.R.L. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata FCR Media On Line S.R.L., Adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. SC FCR Media On Line SRL nu garanteaza ca utilizarea de catre client a acestui site va fi confidentiala si nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre client a acestui site. Orice informatie pe care clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face clientul cand foloseste acest site web. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi FCR Media On Line SRL va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta. Orice informatii trimise la SC FCR MEDIA ON LINE SRL nu vor fi considerate confidentiale. Prin trimiterea oricaror informatii, acordati SC FCR Media On Line SRL o licenta nerestrictionata si irevocabila, in limitele legii, de a folosi, procesa, transmite si distribui informatiile primite.
Responsabilitati privind produsele online

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este complet de acord cu urmatoarele afirmatii:

Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel FCR Media doar genereaza si livreaza un raport de analiza a unui website si nu este in nici un fel responsabila sau raspunzatoare pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau a achizitionarii si a modului de utilizare a unui raport de website in relatia cu terte persoane.
FCR Media On Line SRL nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:
serviciul va indeplini toate cerintele si asteptarile dumneavoastra;
serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24;
orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata imediat;
datele prezentate in rapoarte sunt in totalitate complete, actuale sau corecte, acestea fiind o "fotografie" , o situatie de moment, exact a momentului in care se efectueaza analiza / auditul unui website ; Un website poate suferi modificari in orice moment, raportul de analiza / audit se refera strict la situatia unui website la un moment exact al scanarii acestuia
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la FCR Media On Line SRL prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si Conditiile prezente.
Raportul de analiza / audit al unui website, generat si transmis de catre FCR Media On Line SRL are caracter pur informativ si nu reprezinta / nu poate fi asimilat si utilizat ca fiind un document oficial.
Utilizarea informatiilor se face exclusiv din dorinta utilizatorului. FCR Media On Line SRL reprezinta doar interfata electronica prin care se obtin aceste servicii pe baza datelor preluate din diferite surse. Serviciile FCR Media On Line SRL au doar scop informativ pentru solicitantii lor si nu pot fi folosite ca documente oficiale.
FCR Media precum si oricare dintre angajatii sai nu isi asuma nici o raspundere privind:
pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului www.website-test.ro si a serviciilor oferite.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul / clientul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator/ client si S.C. FCR Media On Line SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. FCR Media On Line SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.
Procedura privind solutionarea reclamatiilor

Clientii platitori (persoane fizice sau juridice care au achitat serviciul la data reclamatiei) pot inainta reclamatii la Serviciul Suport in timpul orelor de program al SC FCR Media On Line SRL, respectiv in toate zilele lucratoare, de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 prin tel: 021.20.20.900 Fax: 021.20.20.911 E-mail: contact@website-test.ro sau in scris pe adresa : Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6. Clientului i se vor comunica in termen de 24 de ore pasii care urmeaza a fi facuti in solutionarea reclamatiei si termenele de rezolvare. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila clientul are posibilitatea de a apela la caile legale.
Informatii personale

Prin accesarea si completarea datelor personale in formularele de pe acest site sunteti de acord cu faptul ca FCR Media On Line SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

pentru utilizarea acestor date de catre FCR Media On Line SRL in scopuri proprii ulterioare, de vanzari si marketing, inclusiv ale clientilor si colaboratorilor sai ;
in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor

Diverse

Este interzis accesul programatic de orice fel pe site-ul website-test.ro

Incalcarea acestei dispozitii conduce la suspendarea imediata a oricarei intelegeri intre parti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si efectuarea platii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.website-test.ro fara o notificare prealabila.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de servicii de pe site-ul www.website-test.ro

Odata cu acceptarea Termenilor si Conditiilor va acordati intregul accept de a va fi trimise informatii despre produsele, serviciile si evenimentele oferite de FCR Media On Line SRL si ale clientilor si colaboratorilor acestora.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru conciliere gratuita cu Mihai Cristea la adresa mihai.cristea@paginiaurii.ro
Utilizare improprie si raspunderi

Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web ;
nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal

Generalitati

FCR Media On Line SRL poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web in sectiunea Termeni si Conditii. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul www.website-test.ro
Jurisdictie

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre SC FCR Media On Line SRL

Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.
Clientul versus Termeni si Conditii

Clientul confirma ca a citit si acceptat pe deplin acesti Termeni si Conditii. Utilizarea serviciului de catre client, plata pretului, implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site sis a nu cumparati servicii de pe acesta.


B. Contract de achizitie a unui raport de analiza / audit al unui website


Art.1. Prezentele conditii generale

pentru serviciile prestate de SC FCR Media On Line SRL ( denumita in continuare FCR Media ) cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei 319, OB 152, Cladirea F , scara 1, etaj 2, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3066/2013, CUI RO31338932, capital social 8000 RON, tel: 021 20 20 900, Director General Mihai Cristea, e-mail office@website-test.ro si / sau mihai.cristea@paginiaurii.ro si o persoana fizica sau juridicafac parte integranta din contractul de achizitie a unui raport de analiza / audit al unui website, denumit in continuare "Contract"


Art.2 Obiectul Contractului

FCR MEDIA ON LINE, pe baza unei plati prealabile, genereaza si transmite exclusiv online, prin e-mail, un raport de analiza / audit al unui website catre orice persoana fizica sau juridica care plateste pretul.
Art.3. Obligatiile FCR MEDIA

Sa genereze si sa furnizeze in termen de 24 de ore lucratoare, prin e-mail, un raport analiza / audit al unui website solicitat de catre Client, definit in Termeni si Conditii. Generarea si livrarea se va efectua dupa confirmarea platii Clientului in conturile FCR Media sau in informarile de plata transmise de catre Operatorii de Plata.

Sa respecte amendamentele si mentiunile enuntate in Termeni si Conditii. FCR Media va emite facture fiscal doar pentru platile efectuate cu card bancar si prin transfer bancar. Suma platita prin SMS va fi facturata / dedusa de catre operatorii de telefonie mobila.
Art. 4. Obligatiile Clientului

Sa accepte prezentul contract si intregul continut al sectiunii Termeni si Conditii afisat pe site ;
Sa achite pretul de 5 euro + TVA ( echivalent in lei ) prezentat pe Site sau in Nota de Comanda in cazul platii prin transfer bancar ;
Sa comunice in scris departamentului facturare al FCR Media neprimirea facturii in termen de 15 zile de la data efectuarii platii prin transfer bancar , pentru a primi o copie certificata. Pentru platile efectuate prin SMS nu se emite si trimite factura Clientului, acesta urmand a fi facturat pe baza relatiilor contractuale cu operatorii de telefonie mobila ;
Sa precizeze in documentele de plata numarul contractului pentru identificare ( mentionat in Nota de Comanda )
Modificarea contractului se va face numai prin act aditional semnat de ambele parti.

Art.5. Pret si modalitate de plata

Clientul poate comanda unul sau mai multe rapoarte de analiza / audit al unui website

Contravaloarea serviciilor FCR Media se plateste numai in avans ;
TVA-ul va fi platit de catre client, conform dispozitiilor Codului Fiscal roman.
Pretul este achitat in lei si este echivalentul in RON la data platii a 5 ( cinci ) euro + TVA ;
Plata serviciului de generare si transmitere a unui raport de analiza / audit al unui website se va efectua prin una dintre modalitatile urmatoare: plata prin SMS, plata electronica prin card bancar sau plata prin transfer bancar sau cash prin compania de curierat autorizata de FCR Media ;
Plata pretului se va face doar intr-o singura rata / plata. Nu se accepta plati esalonate.

Art. 6. Durata Contractului

Contractul intra in vigoare la data platii sumei de 5 euro + TVA ( echivalent in lei ) prin orice mijloc de plata si este valabil pana la momentul imediat urmator al trimiterii prin e-mail a raportului de analiza / audit al unui website.
Art.7. Incetarea Contractului

Oricare dintre parti poate denunta unilateral contractul de plin drept fara interventia instantelor de judecata si fara indeplinirea altor formalitati, numai in perioda de valabilitate contractuala, numai prin notificare scrisa.
Art.8. Raspunderea Contractuala

in cazul in care Clientul si-a achitat obligatiile contractuale, iar FCR Media a omis sa trimita prin e-mail raportul de analiza / audit al unui website, Clientul poate sa solicite in scris sa i se ramburseze suma Suma rambursata poate sa includa, numai la cererea clientului si penalitati de 0,01%/zi, procent calculat la suma rambursata. Clientul declara ca nu are alte pretentii, oricare ar fi acestea si partile convin sa limiteze raspunderea contractuala pentru orice cauze, la valoarea penalitatilor de intarziere prevazute mai sus.
FCR Media nu va genera si furniza un raport de analiza / audit al unui website fara a inregistra plata in avans.
Forta Majora si Cazul Fortuit exonereaza de raspundere partea care le invoca, prin notificare scrisa, in termen de 3 zile de la producerea lor.

Politica de returnare

Clientul accepta pe deplin ca odata serviciul prestat, respectiv transmiterea catre adresa de e-mail mentionata in comanda a raportului de analiza a unui website in format PDF a fost efectuata, nu se acorda refund.
Art.9. Alte clauze

FCR Media isi rezerva dreptul de a modifica site-ul, Termeni si Conditii si conditiile contractuale din Contractul de achizitie fara notificare prealabila ;
Art.10. Litigii

Eventualele litigii intervenite intre parti vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, partile convin sa fie de competenta instantelor judecatoresti de unde este situat sediul central FCR Media.
In drept, contractul se completeaza cu dispozitiile Codului Civil, Codului Comercial, precum si cu actele normative existente in vigoare la data incheierii acestuia.

Art.11. Link-uri

Site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri web. Va rugam sa luati nota de faptul ca nu suntem responsabili pentru practicile de confidentialitate ale acestor site-uri web si va sfatuim sa cititi declaratiile de confidentialitate ale fiecarui site care colecteaza informatii personale.

Cookie-uri


Principiile utilizării fișierelor de cookie


Un "cookie" este un identificator alfa-numeric care îl transferăm pe hard-discul dvs. prin intermediul browser-ului de web, atunci când vizitaţi site-ul nostru. Permite sistemului nostru să vă recunoască atunci când ne vizitaţi site-ul din nou şi ne permite sa îmbunătăţim serviciile oferite utilizatorilor noştri. Cookie-urile pot fi de asemenea folosite pentru a compila informaţii agregate despre zonele noastre de site-uri web care sunt cel mai frecvent vizitate. Aceste informaţii de trafic vor fi utilizate pentru a spori conţinutul website-ului şi pentru facilita utilizarea lui. Nu vom urmări la ce pagini v-aţi uitat în timp ce vizitaţi site-ul nostru. Dacă doriţi să respingeţi cookie-ul, vă puteţi configura browser-ul pentru a face acest lucru.


Utilizarea cookie-urilor


Paginile individuale din portofoliul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. utilizează cookie-uri pentru a ne ajuta să furnizăm servicii mai bune. Folosind site-urile operate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L. sunteţi de acord ca FCR MEDIA ON LINE S.R.L. să utilizeze cookies-urile în concordanţă cu setările browser-ului dvs. Dacă vizitaţi site-ul nostru şi browser-ul dvs are permisiunea de a accepta cookie-uri, considerăm că acceptaţi termenii cookie. Instrucţiunile de modificare a modulelor cookie pot fi găsite în ajutorul fiecărui browser.


Ce sunt cookie-urile?


Cookie-urile sunt fişiere text mici care pot fi trimise la browser-ul dvs. atunci când vizitaţi un site web şi stocate pe dispozitiv (computer sau alt dispozitiv cu acces la Internet, cum ar fiSmartphone sau tabletă). Fişierele cookie sunt stocate în dosarul pentru fişierele browser-ului. Modulele cookie conţin de obicei, numele site-ului web de provenienţă, valabilitatea şi valoareasa. Când vizitaţi următorul Web site acesta reîncarcă cookie-uri şi va trimite aceste informaţii înapoi la site-ul care a creat iniţial cookie. Cookie-urile pe care le folosim nu dăunează computerului.


De ce folosim module cookie?


Utilizăm modulele cookie pentru a crea şi a îmbunătăţi în mod constant serviciile noastre, pentru a le adapta la interesele şi nevoile dvs. şi pentru a le îmbunătăţi structura şi conţinutul. Cookie-urile temporare şi permanente pot fi utilizate pe site şi.depozitate temporar pe dispozitiv până când părăsiţi pagina, iar cele permanente rămân pe dispozitiv până la expirarea lor sau ştergerea manualăa acestora. Timpul în care vărămân informaţiile, depinde de tipul de modul cookie. 


Folosim mai multe tipuri de cookie-uri pe site-urile noastre.


Cookie-uri de bază


Aceste cookie-uri reprezintă baza pentru rularea site-ului nostru şi permite utilizarea unor caracteristici de bază, cum ar fi zone securizate sau plăţi online. Cookie-urile de bază sunt de exemplu datele de conectare, care permit accesul la zonele securizate, fără a fi necesară re-logarea sau completarea formularelor tip. Fără aceste cookie-uri, nu putem furniza serviciile care stau la baza site-ului nostru. Dacă dezactivaţi aceste cookie-uri, nu vom putea garanta funcţionarea impecabilă a site-ului.


Rularea cookie-urilor


Prin utilizarea cookie-urilor noastre, colectăm informaţii statistice despre modul în care utilizaţi site-ul nostru web. Aceste informaţii tehnice ne permit să localizăm ce parte a site-ului web a fost accesată prin click. Aceste cookie-uri ne ajută să analizămşi să îmbunătăţim site-ul nostru în ceea ce priveşte conţinutul, performanţa şi designul acestuia. Dacă dezactivaţi aceste cookie-uri, nu putem garanta buna funcţionare a site-ului nostru.


Cookie-uri funcționale


Cookie-urile funcţionale nu sunt necesare, dar ne ajută să îmbunătăţim funcţionalitatea site-ului nostru. Vă reaminteşte spre exemplu setările selectate la vizitarea paginii anterioare, distribuirea conţinutului, selectarea site-ului şi aşa mai departe, astfel încât să nu trebuiască să re-configuraţi. Utilizăm aceste cookie-uri pentru a determina dacă aţi primit deja un serviciu sau aţi furnizat informaţii corespunzătoare locaţiei dvs. curente, dacă sunteţi de acord să distribuiţi astfel de informaţii. Deşi utilizarea acestor cookie-uri depinde numai de setările dvs., dacă le dezactivaţi, este posibil să pierdeţi unele dintre serviciile pe care le putem furniza.


Cookie-urile publicitare


Cookie-urile de publicitate pe care le folosim pe site-ul nostru web pentru a afişa conţinut şi publicitate sunt personalizate pentru interesele dumneavoastră. Aceste cookie-uri pot colecta informaţii despre obiceiurile dvs.atunci când navigaţi pe site-ul nostru. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă recunoaşte când revizitaţi oricare dintre site-urile reţelei noastre. În acest fel putem folosi conţinutul site-ului şi anunţurile relevante pentru dvs.într-un mod eficientpentru a facilita marketing-ul direct, dar şi în scopul limitării numărului de afişări ale anunţurilor şi pentru a măsura eficienţa campaniilor publicitare.


Terță parte


Site-urile pot fi integrate altor site-uri web. Prin urmare, celelalte cookie-uri generate nu sunt controlate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L. Un exemplu ar putea fi vizualizareaunei pagini web care utilizează un instrument de analiză şi marketing de automatizare de la o terţă parte (cum ar fi Google instrument) şi afişează conţinutul paginii web a terţei părţi, de ex. YouTube sau Facebook. Acest lucru duce la acceptarea cookie-urilor de la aceste servicii corespunzătoare terţei părţi. FCR MEDIA ON LINE S.R.L. nu poate avea control asupra stocării sau accesului la cooki-ul terţei părţi. Pentru a afla cum utilizează aceste terţe părţi module cookie, citiţi politica de confidenţialitate şi politica privind cookie-urile pentru aceste servicii.


Cum pot modifica setările cookie-urilor?


Puteţi configura cookie-urile pe care le utilizaţi pe site în browser-ul dvs. Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-urile. Puteţi schimba această setare blocând cookie-urile sau atunci când cookie-urile sunt trimise pe dispozitiv.
Instrucţiunile de modificare a modulelor cookie pot fi găsite în ajutorul fiecărui browser. Dacă utilizaţi dispozitive diferite pentru a accesa pagini (cum ar fi un computer, un smartphone sau o tabletă), vă recomandăm adaptareapreferinţelor cookie-urilor pe fiecare dispozitiv.
Vă vom respecta deciziile dacă schimbaţi setarea predefinită a modulelor cookie. Cu toate acestea, dezactivarea anumitor cookie-uri poate afecta funcţionalitatea site-ului nostru pe dispozitivele dvs.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL - DPP


Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în vigoare pe 25 Mai 2016. Această lege reprezintă cea mai mare schimbare în domeniul protecției datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani și are obiective care trec mult peste simpla protecție a spațiului privat.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor care accesează site-urilor detinute si gestionate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L., precum și a celor ale căror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terță parte sau la care am avut acces dintr-o altă sursă, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).

Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici (denumită în continuare “DPP”) pentru a înțelege modul în care vor fi tratate informațiile dumneavoastră ("date personale”).

DPP explică practicile FCR MEDIA ON LINE S.R.L. referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt prelucrate de către FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de FCR MEDIA ON LINE S.R.L. se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal, specifice fiecărei țări în careFCR MEDIA ON LINE S.R.L. operează.

Prin DPP, FCR MEDIA ON LINE S.R.L. dorește să informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării. În plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul DPP și cu privire la drepturile de care beneficiază.

CINE SUNTEM?

Suntem FCR MEDIA ON LINE S.R.L., o societate cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 6, Splaiul Independenţei, Nr. 319, Bloc OB. 152, Scara A, Etaj 2, România, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3066/2013 și cod unic de înregistrare 31338932. Avem ca domeniul principal de activitate, activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare, cod CAEN 5812, iar reprezentantul nostru legal este Mihai Cristea.

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?


"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu, numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

CE ÎNSEAMNĂ PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?


“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

CARE SUNT DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRĂM?

Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt următoarele: nume şi prenume reprezentant, adresă de e-mail, număr de telefon, funcția, adresa de corespondență/adresa de domiciliu.

De asemenea, putem să vă prelucrăm date cu caracter personal în sediile noastre, date constând în: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, posibil imagine, date din CI, respectiv adresă de domiciliu, data și locul nașterii, CNP, funcția, număr și serie CI/pașaport, precum și datele personale ce rezultă din relațiile contractuale privind publicitatea și informațiile de afaceri, precum și marketing online.

OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare “operatorul”) este FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR (DPO)

FCR MEDIA ON LINE S.R.L., în calitate de operator, a desemnat pe Cristina Mercan în calitate de Responsabil cu Protecția Datelor (denumit în continuare “DPO”), având obligația de a verifica respectarea prevederilor GDPR în operațiunile de prelucrare de date efectuate de către operator și de a reprezenta operatorul în relația cu persoanele vizate și cu Autoritatea de supraveghere.

Persoanele vizate au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de prezentul DPP, utilizând datele de contact de mai jos:

Nume DPO: Cristina Mercan
E-mail DPO:cristina.mercan@paginiaurii.ro
Tel. DPO: 0773.335.815
Adresă de corespondență DPO: Splaiul Independentei 319, Sema Parc, Pavillion OB152, Scara A, Etaj 2, RO-060044, Sector 6, Bucuresti.

PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

1. Prelucrate în mod corect, legal și transparent;

2. Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;

3. Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;

4. Corecte și actualizate;

5. Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;

6. Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

TEMEIUL ȘISCOPURILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. În scopul încheierii și executării contractelor - Conform art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul încheierii sau executării contractului de publicitate. Pentru a putea să vă oferim produsele și serviciile noastre, este nevoie să prelucrăm date cu caracter personal care vă aparțin.

2. În scopul îndeplinirii unor obligații legale - Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale în scopul îndeplinirii unor obligații legale. Solicităm o serie de date personale, inclusiv, în anumite situații, codul numeric personal, în scopul de a ne îndeplini obligațiile impuse de către autoritățile fiscale în legătură cu facturarea și raportările către autoritățile fiscale.

3. În scop de marketing– Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, în anumite situații, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a vă transmite mesaje de marketing, oferte, știri, viitoare campanii, invitații la diverse evenimente.

4. În scopul îndeplinirii obiectului nostru de activitate –Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, vă putem contacta sau putem transmite datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul realizării obiectului nostru de activitate. Vă vom contacta ori de câte ori vom considera că necesităţile business-ului dvs. predispun la implementarea diverselor servicii de publicitate și de informații de afaceri,precum şi aplicarea principiilor aparţinând de industria publicităţii online, sens în care vom prelucra/transmite datele dumneavoastră cu caracter personal.Vor exista situații în care vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal reprezentanţilor societăţilor care ar putea opta pentru servicii de căutare locală şi publicitate în scop de business.

PROCESAREA FORMULARULUI DE CONTACT

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. va folosi informațiile pe care le furnizați în secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastră.

Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-urilor FCR MEDIA ON LINE S.R.L., înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile DPP a FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că pentru a putea procesa solicitările dumneavoastră transmise în secțiunea de contact a site-ului, este posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră, partenerilor cu care FCR MEDIA ON LINE S.R.L. colaborează și/sau altor terți furnizori de servicii ai FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

Cu toate acestea, FCR MEDIA ON LINE S.R.L. a adoptat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor dumneavoastră de către entitățile menționate anterior.

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. se obligă să nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a le utiliza și în alte scopuri.

DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI

Datele cu caracter personal prelucrate de către FCR MEDIA ON LINE S.R.L. vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care există consimțământul dumneavoastră expres pentru a proceda în acest sens, cu excepția situațiilor în care există o obligație legală/contractuală pentru FCR MEDIA ON LINE S.R.L. de a proceda în acest mod.

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. nu va transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți colaboratori din domeniul publicităţii.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că este posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră cu caracter personal, partenerilor cu care FCR MEDIA ON LINE S.R.L. colaborează și/sau altor terți furnizori de servicii ai FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

PRELUCRAREA DATELOR DE CĂTRE TERȚI, ALTE SITE-URI ȘI SPONSORI

Site-ul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

Vă rugăm să aveți în vedere și să consultați politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, FCR MEDIA ON LINE S.R.L. neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

PRELUCRARE AUTOMATĂ DE DATE. COOKIE

Site-ul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. folosește identificatori de tip Cookie. În acest sens, puteți consulta Politica noastră de Cookie, disponibilă pe site, și vă puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos precizat.

PERIOADA STOCĂRII DATELOR

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. poate păstra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

1. Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;

2. În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;

3. În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs., dar nu mai mult de 5 ani de la ultima corespondență trimisă;

4. În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu noi). În acest sens, menționăm că datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 5 ani după ultima interacțiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastră);

5. În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele stocate în bazele noastre de date pentru scopul comunicărilor de marketing direct sunt șterse din evidențele acestor baze de date la 5 ani de ultima interacțiune cu dumneavoastră;

6. În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens, menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului), vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 5 ani de la colectarea acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În conformitate cu GDPR, aveți o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care FCR MEDIA ON LINE S.R.L. le prelucrează:

1. Dreptul de acces la datele prelucrare - Aveți dreptul de a accesa datele personale pe care le deținem. Prima furnizare de informații se va face fără a percepe niciun fel de taxă. Dacă veţi mai avea nevoie de copii ale informațiilor deja furnizate, este posibil să percepem o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor. Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot să nu primească un răspuns.

2. Dreptul la rectificarea datelor - Aveți dreptul să cereți ca Datele dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și/sau să le completați dacă acestea sunt incomplete. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției "Contul meu”.

3. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) - În unele cazuri, aveți dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să păstrăm Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.

4. Dreptul la restricționarea prelucrării - Aveți dreptul să solicitați restricționarea procesării Datelor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că prelucrarea Datelor dumneavoastră este limitată, astfel încât să putem păstra Datele, dar să nu le utilizăm sau să le procesăm. Acest drept se aplică în circumstanțe specifice prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor, și anume:
- exactitatea Datelor este contestată de persoana vizată (adică de dumneavoastră), pentru o perioadă care permite operatorului (adică FCR MEDIA ON LINE S.R.L.) să verifice corectitudinea Datelor;
- prelucrarea este ilegală și persoana vizată (adică dumneavoastră) se opune ștergerii Datelor și solicită restricția de utilizare a acestora;
- operatorul (de exemplu, FCR MEDIA ON LINE S.R.L.) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată (adică de dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;
- persoana vizată (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazată pe motive legitime din partea operatorului (în acest caz FCR MEDIA ON LINE S.R.L.) în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului (FCR MEDIA ON LINE S.R.L.) depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică dumneavoastră).

5. Dreptul la portabilitatea datelor - Aveți dreptul să mutați, să copiați sau să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.

6. Dreptul de opoziție - Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

7. Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment - Vă puteți retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

8. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă - Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de protecție a datelor din țara dumneavoastră de reședință sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

9. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct - Vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră de marketing direct în orice moment. Este mai ușor să faceți acest lucru dând clic pe linkul "dezabonare" în orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.

10. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în interesele legitime proprii sau ale unui terț - Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.

11. Dreptul de a dezactiva Cookies - aveți dreptul să dezactivați modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le reglați ușor modificând setările browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul Cookie relevant. Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicațiile noastre (care vă pot împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția Ajutor din browserul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații, consultați următoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;

Vă puteți exercita oricare dintre aceste drepturi în ceea ce privește datele personale pe care FCR MEDIA ON LINE S.R.L. le prelucrează prin adresarea unei simple cereri către DPO-ul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. Într-o astfel de situație, este foarte posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră.

SOLICITĂRI JURIDICE

Accesăm, păstrăm și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:

1. Ca răspuns la o solicitare de natură juridică, atunci când considerăm, cu bună-credință, că legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil să răspundem la solicitări de natură juridică atunci când considerăm, cu bună-credință, că răspunsul impus de legile din jurisdicția respectivă afectează utilizatorii din acea jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la nivel internațional.

2. Atunci când considerăm, cu bună – credință, că este necesar pentru: a detecta, a preveni și a răspunde la acte de fraudă, utilizarea neautorizată a oricărui material care ne aparține, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastră și pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală iminentă. De exemplu, dacă este relevant, furnizăm informații către și primim informații de la terți parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastră, pentru a preveni frauda, abuzul și alte activități dăunătoare în cadrul și în afara materialelor noastre.

Informațiile pe care le primim despre dumneavoastră pot fi accesate și stocate o perioadă mai lungă de timp atunci când fac obiectul unei solicitări de natură juridică sau unei obligații legale, al unei anchete guvernamentale, sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.

RELAȚIILE CU ALȚI OPERATORI

În funcție de context, s-ar putea să ne găsim în situația necesității absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cât și intern sau extern, partenerilor noștri și celor cu care facem transfer de date cu respectarea GDPR, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cât mai profesionale cu putință. Informațiile controlate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L. ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte țări decât țara în care locuiți, în scopurile descrise în această politică. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai înalt nivel, precum și a continua să vă furnizăm materialele noastre la cel mai bun nivel profesional. Utilizăm clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeană și ne bazăm pe deciziile privind caracterul adecvat emise de Comisia Europeană cu privire la anumite țări, după caz, în ceea ce privește transferurile de date din SEE către Statele Unite și către alte țări.

SECURITATEA PRELUCRĂRII

FCR MEDIA ON LINE S.R.L. a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii FCR MEDIA ON LINE S.R.L., precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama FCR MEDIA ON LINE S.R.L. sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile DPP.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Site-ul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea FCR MEDIA ON LINE S.R.L.FCR MEDIA ON LINE S.R.L. nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. FCR MEDIA ON LINE S.R.L. nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului FCR MEDIA ON LINE S.R.L.

Cum vă vom anunța despre modificările aduse acestei Politici?

Vă vom trimite o notificare înainte de a aduce orice modificări acestei Politici și vă vom oferi posibilitatea să consultați DPP revizuit înainte de a alege să continuați să utilizați materialele noastre.

Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul FCR MEDIA ON LINE S.R.L. dacă nu sunteți de acord cu astfel de modificări. De asemenea, vă recomandăm să verificați această pagină pentru orice actualizare.

Termenii DPP se interpretează în conformitate cu legislația aplicabilă.

CONTACT

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați accesând datele de contact ale DPO-ului nostru.